Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Norwegian Audio Request

urgaal
119 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

vær så snill !

I det siste har det foregått en grov svertekampanje av tidligere Smiths Venner-medlemmer. Målet er å skremme tidligere medlemmer til å forlate en støttegruppe på Facebook. Bakmannen, Bernt Aksel Larsen er en vel ansett blogger blant medlemmer i Smiths Venner, og har hatt høy posisjon i menigheten tidligere, og er kjent for å skrive forsvar av Brunstad Christian Church (Smiths Venner) på bloggen sin, og skyr ingen midler i denne prosessen. Han har fordømt mennesker for å ha vært uheldige med datainnbrudd, maler medlemmene ut ifra en enkelt hendelse, og bruker denne informasjonen uten hensyn til hvordan den kom ham i hendene, til å drive svertekampanjen sin. Han kårer ut en synder, og vil ikke gå i seg selv.

Recordings

 • Sosial kontroll ( recorded by kytrinyx ), USA, Bokmål

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  I det siste har det foregått en grov svertekampanje av tidligere Smiths Venner-medlemmer. Målet er å skremme tidligere medlemmer til å forlate en støttegruppe på Facebook.

  Bakmannen, Bernt Aksel Larsen er en vel ansett blogger blant medlemmer i Smiths Venner. Han har hatt høy posisjon i menigheten tidligere, er kjent for å skrive forsvar av Brunstad Christian Church (Smiths Venner) på bloggen sin, og skyr ingen midler i denne prosessen.

  Han har fordømt folk for å ha vært uheldige med datainnbrudd, maler medlemmene ut ifra en enkelt hendelse, og bruker denne informasjonen uten hensyn til hvordan den kom ham i hendene til å drive svertekampanjen sin.

  Han kårer ut en synder, og vil ikke gå i seg selv.

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links