Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Turkish Audio Request

tomroynon2019
147 Words / 0 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Slow please. I am a beginner :)

Ali, her sabah erkenden kalkar ve spor yapmak için parka gider. Sabahın erken saatlerinde parkta koşmak, Ali'nin gününe enerji ve canlılık katardı. Bir sabah, parkta koşarken Ali, ağaçların arasında bir kuş yavrusu gördü. Kuş yavrusu yaralanmıştı ve Ali hemen yardım etmeye karar verdi. Yavruyu alarak hemen yakındaki veterinere götürdü.

Veteriner, kuş yavrusunun hafif bir kanadı kırıldığını tespit etti ve yarayı tedavi etti. Ali, kuş yavrusunun iyileşmesine yardımcı olmak için veterinere ne yapması gerektiğini sordu. Veteriner, kuş yavrusunu birkaç gün boyunca gözlemlemesi gerektiğini söyledi. Ali, yavru kuşun iyileşmesini sabırsızlıkla bekledi ve her gün veterinere giderek durumunu kontrol etti.

Birkaç gün sonra, veteriner kuş yavrusunun iyileştiğini söyledi ve Ali, yavru kuşu alarak parka geri getirdi. Yavru kuş, Ali'nin yeni dostu oldu ve artık her sabah parkta Ali'nin yanında uçuyordu. Ali, kuş yavrusunun hayatını kurtardığı için gururlu hissediyordu ve her zaman hayvanların iyi bir bakıma ve sevgiye ihtiyaçları olduğunu hatırlıyordu.

Recordings

No Recordings yet

Comments