Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Turkish Audio Request

tmclernon
186 Words / 1 Recordings / 0 Comments


Imkansız Aşk herşeyiyle imkansız olduğunu bildiğimiz bi aşk vardı ımkansız olmasına rağmen mükemmeldi birbirimizden asla vazgecemiyorduk...herşeye rağmen herkese rağmen emek vardı saygı vardı ve tabıkı çok güçlü bi sevgi vardı ta ki o pes edinceye kadar o kadar yaşanmışlığın ardınan söylene en son şey:ateş bir gün suyu görmüş,yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına,hırçın kayalara vuruşuna,yüreğindeki duruluğa..demişki suya gel sevdalım ol hayatıma anlam veren mucizem ol..su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa`al`demiş yüreğim sana armağan sarılmış ateşle su birbirine sıkıca kopmazcasına ...zamanla su buhar olmaya ateş kül olmaya başlamış..ya kendısi yok olacakmış ya aşkı...baştan alınlara yazılmış olan kaderi yüregindeki kederide alıp gitmiş uzak diyarlara su....ateş kızmış yakmış ormanları aramış suyu diyarlar boyu günler geceler boyu ..birgün suya varmış yolu,bakmış o duru gözlerine suyun,biraz kırgın biraz hırçın ve o an anlamış ;AŞKIN BAZEN GİTMEK OLDUĞUNU AMA GİTMENİN YİTİRMEK OLMADIĞINI ...ateş durmuş susmuş sönmüş aşkıyla işte o zamandan beridir ki ateş sudan su ateşten kaçar olmuş..ateşin . yüreğini sadece su,,suyun yüreğinide ateş alır olmuşş.....oldu ve bu mesajla herşey bitti benim ona dair ınancım vardı zannedıyordum kı bız herşeyı aşarız ama olmadı herşeye rağmen hala "kalbimdeki en özel ınsan" kavuşamamış olsakda..!

Recordings

  • Imkansız Aşk ( recorded by impulse ), unspecified accent

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    İmkansız Aşk

    Her şeyiyle imkansız olduğunu bildiğimiz bir aşk vardı. İmkansız olmasına rağmen mükemmeldi. Birbirimizden asla vazgeçemiyorduk. Her şeye rağmen
    herkese rağmen emek vardı, saygı vardı ve tabii ki çok güçlü bir sevgi vardı, ta ki o pes edinceye kadar.

    O kadar yaşanmışlığın ardından söylenen en son şey:

    Ateş bir gün suyu görmüş, yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına, hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa. Demiş ki suya; gel sevdalım ol! Hayatıma anlam veren mucizem ol!

    Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa, "al" demiş, yüreğim sana armağan. Sarılmış ateşle su birbirine sıkıca, kopmazcasına. Zamanla su buhar olmaya ateş kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış ya aşkı. Baştan alınlara yazılmış olan kaderi ve yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su. Ateş kızmış, yakmış ormanları, aramış suyu diyarlar boyu, günler geceler boyu. Bir gün suya varmış yolu. O duru gözlerine bakmış suyun, biraz kırgın, biraz hırçın ve o an anlamış; AŞKIN BAZEN GİTMEK OLDUĞUNU AMA GİTMENİN YİTİRMEK OLMADIĞINI.

    Ateş durmuş, susmuş ve aşkıyla sönmüş. İşte o zamandan beridir ki ateş sudan su ateşten kaçar olmuş.

    Ateşin yüreğini sadece su, suyun yüreğini de sadece ateş alır oldu, ve bu mesajla her şey bitti. Benim ona dair inancım vardı. Zannediyordum ki, biz her şeyi aşarız. Ama olmadı. Her şeye rağmen hala "kalbimdeki en özel insan" o. Kavuşamamış olsak da!

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.