Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Greek Audio Request

pashers
234 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Natural speed please. If you have time to record once slowly and then again at natural speed, that would be brilliant. Thanks.

Γεια σας, με λένε Τζον. Είμαι από το Ηνωμένο Βασίλειο και η μητρική μου γλώσσα είναι η αγγλική. Επαγγέλλομαι (ή "Δουλεύω ος";) σκηνοθέτης και στον ελεύθερο χρόνο μ'αρέσει να μαθαίνω ξένες γλώσσες και ν' ανακαλύπτω ξένους πολιτισμούς. Μιλώ γαλλικά και λίγο ελληνικά και, στο παρελθόν, έκανα μαθήματα ιταλικών, γερμανικών και ιαπωνικών. Μιας και μαθητής ξένων γλωσσών κι ο ίδιος, είμαι σε θέση να εντοπίζω τις όποιες δυσκολίες και να αξιοποιήσω αυτή μου την εμπειρία προς όφελος όσων θελήσουν να μάθουν αγγλικά. Γνωρίζω ότι είναι πολλοί εκείνοι που βρίσκονται σε φάση εκμάθησης της αγγλικής, είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε λόγω σπουδών, είτε απλούστατα για να μπορούν να επικοινωνούν με τους πολύ άριθμους ομιλούντες την αγγλική ανά τον κόσμο, είτε για τις αγγλόφωνες ταινίες και σειρές, τα αγγλόφωνα τηλεοπτικά και διαδικτυακά προγράμματα ή την αγγλόφωνη λογοτεχνία. Αν επιλέξεις να μάθεις αγγλικά μαζί μου, θα ανακαλύψεις ότι είμαι πολύ υπομονετικός και πάντα εκεί να σε ενθαρρύνω να γίνεις καλύτερος. Για μένα, το σημαντικό είναι να μπορείς να επικοινωνείς εύκολα στα αγγλικά, να καταλαβαίνεις και γίνεσαι κατανοητός στους άλλους. Είτε θέλεις να εξασκηθείς στη συνομιλία, είτε να εργασθείς πάνω σε ένα βραχυπρόθεσμο έργο, όπως τη προετοιμασία μίας παρουσίασης, είτε για μια συνέντευξη, είτε να κάνεις μια σημαντική κλήση, θα ήθελα πολύ να σε βοηθήσω. Απλά στείλε μου ένα μήνυμα, να μου πεις πως θα ήθελες να σε βοηθήσω. Ευχαριστώ για την προσοχή σας και ελπίζω να μιλήσουμε σύντομα.

Recordings

Comments