Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Greek Audio Request

pashers
102 Words / 2 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

Natural speed please.

Αυτή τη στιγμή, μένω προσωρινά με τους γονείς μου. Μέχρη πρόσφατα έμενα κοντά στο Stratford-upon-Avon, αλλά ο φίλος μου βρήκε μια καινούργια δουλειά στο Brighton. Θέλαμε να μετακομίσουμε εκεί αλλά δεν βρήκαμε τίποτα, μετά άρχισε τη δουλειά του και από την άλλη η έλλειψη χρόνου και χρημάτων. Ευτυχώς όμως οι γονείς μου μένουν περίπου τριάντα με σαράντα πέντε λεπτά από το Brighton και έτσι είναι δυνατόν να μείνουμε για λίγο καιρό εδώ ψάχνοντας για σπίτι.

Μου φαίνεται περίεργο να μένω με τους γονείς μου πάλι στην ηλικία μου (είμαι 27 χρονών). Πιστεύω ότι παραδοσιακά δεν είναι τόσο περίεργο στην Ελλάδα. Έτσι είναι;

Recordings

  • Δε νιώθω πολύ ενήλικος ( recorded by enalia ), Greek

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Αυτή τη στιγμή, μένω προσωρινά με τους γονείς μου. Μέχρι πρόσφατα έμενα κοντά στο Stratford-upon-Avon, αλλά ο φίλος μου βρήκε μια καινούργια δουλειά στο Brighton. Θέλαμε να μετακομίσουμε εκεί αλλά δεν βρήκαμε τίποτα, μετά άρχισε τη δουλειά του και από την άλλη υπήρχε έλλειψη χρόνου και χρημάτων. Ευτυχώς όμως οι γονείς μου μένουν περίπου τριάντα με σαράντα πέντε λεπτά από το Brighton και έτσι είναι δυνατόν να μείνουμε για λίγο καιρό εδώ ψάχνοντας για σπίτι.

    Μου φαίνεται περίεργο να μένω με τους γονείς μου πάλι στην ηλικία μου (είμαι 27 χρονών). Πιστεύω ότι παραδοσιακά δεν είναι τόσο περίεργο στην Ελλάδα. Έτσι δεν είναι;

  • Δε νιώθω πολύ ενήλικος ( recorded by noikou ), Ελληνική

    Download Unlock

Comments

enalia
Feb. 11, 2015

Ελπίζω να βοήθησα!

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.