Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Danish Audio Request

lerner
207 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Not fast, please

Fru Hansen er endnu en ung kvinde, og hendes mand er heller ikke gammel. Hr. Hansen er høj og tynd; det har han efter sin far. Hans mor er nemlig lille, og hun hører heller ikke til de tynde. Fru Hansen er hverken særlig høj eller særlig tyk. Børnene er endnu små. Når de bliver store, skal vi se, hvem de kommer til at ligne: deres far eller deres mor.

Hr. og fru Hansens dreng hedder Ole. Han er en rask lille fyr, der sjælden græder. Han er ikke mere nogen baby med tykke arme og ben, men han er bred i kroppen og rund i hovedet. Han har en morsom lille næse i et rundt ansigt med bløde, røde kinder. Han har mørke øjne og kort lyst hår. Ørerne stritter, og munden står ofte åben.

Jeg møder ofte Ole på gaden, og han ser sjov ud i grøn frakke, med et gult tørklæde bundet om halsen, lange blå bukser og gule vanter på hænderne. Han fryser ikke om fingrene. Han har brune sko eller sorte støvler på fødderne og en hvid hue på hovedet. Farvekombinationen i hans tøj er altså mere sjælden end køn. Jeg møder ham nok i morgen; så siger vi goddag til hinanden.

Recordings

Comments