Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Finnish Audio Request

jdg6459
341 Words / 1 Recordings / 4 Comments
Note to recorder:

This is for a class video editing project. Please record with as little background noise as possible, and try to make the recording last around 2.5 minutes.
Thanks!
(Note: this has been translated from English into Finnish via Google Translate. If it isn't accurate, feel free to edit it so it makes more sense.)

ihmisiin: Totta vai tarua ?

Tuhansien vuosien ajan , meillä peikot on ollutlegenda . Legenda , että vain harvat uskoivat oli totta . Tarina, periytynyt niin monta sukupolvea , että se on tullut enemmänmyytti kuinhistoriaa . Legendaihmisiin.
Kutenlegenda menee , vuonna 1979 ,pieni ryhmä peikot laskeutuiplaneetta nimeltä maa , ja se asui olentoja kutsutaan ihmisillä. 40 vuottapeikot ja ihmiset vuorovaikutuksessa . Mutta tarina on aina loppui siihen . Menetimme yhteyden , ja 800 vuotta ei ole tiedetty niiden kohtalo tai uskaltanut tutkia .
Asti .
Viime vuonnaryhmä historioitsijat sitoutuivaarallinen matka takaisin maan päälle vihdoin vastata kysymykseen meidän menetti siirtomaa. Jälkeenkolmen kuukauden matkaa , he saapuivat , mutta löysiplaneetan hukkaan sodan ja myrkyllisiä kaasuja . Vaikka kiertoradalla , he poimivateksynyt TV aalto , ihmeellisesti , osoittikohtalorohkea Peikot 1979 .
Tämä video näyttää , että muutaman vuoden kuluttua epävarma vuorovaikutusihmisten ,peikot orjuuteen , ja käsiteltiin noin tylysti , että ne on sammunut .
Seuraavassa on tarkoitettu historiallisia tarkoituksia varten ja katsoja harkintavaltaa on suositeltavaa.

Tämä video on ajoitettu vuoden 2000 tienoilla , ja se nimenomaan osoittaahenkistä ja fyysistä piina meidän tutkimusmatkailijat olivat menneet perille .
Erottelu, ja manipulointi fyysinen ulkonäkö , ovat joitakinvähäisempiä rikoksia vastaan ​​rotumme . Onneksivideo talteen ei näytäenemmän kammottava teot , mutta olemme päätellä, että peikot vankeudessa ei ole ruokittu , ei kylpenyt , ja heidän kurkkunsa niin pahasti silvottu he eivät voineet puhua.
Peikot olivat jopa fyysisesti pakko olla laittaa nöyryyttävä näytön edessä lasten opettaa heilleoletettu paremmuusihmisiin.
Tässä harvinaisen vähän rehellisyyttä , yksivartijat selittäävalheita he kertovat itse perustella kaiken .
Siitä, mitä voimme löytää , ihmiset luotu laaja leirejä jossa peikot erotettiin rotu, sukupuoli , ja persoonallisuus . Sitten ne pakko laittaailoiset kasvot kun lapset riviin sairaalloisen tarkkaillaorjuuttamisesta . Ihmiset koskaan edes yrittänyt ymmärtää veljiämme tai antaa meille mahdollisuuden elää rauhassa .
Joten mitä tapahtui näiden rohkeiden peikkoja ? Oliko he pakenevat , tai he olivat hitaasti surmansa orjuuttamisestaan ​​. Valitettavasti nämä kysymykset ovat vielä avoimia , koskaihmiset ovat pääosin tuhonneetplaneetan ja kaikki siellä asuvat. Mutta yksi opetus voidaan oppia : meidän ei pidä koskaan jättää kotimme planeetta uudelleen.

Recordings

 • Trolls ( recorded by ahtiko ), unspecified accent

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  ihmisiä: Totta vai tarua ?

  Tuhansien vuosien ajan , meillä peikot ovat olleet legenda . Legenda , josta vain harvat uskoivat että se on totta . Tarina, periytynyt niin monta sukupolvea , että siitä on tullut enemmän myytti kuin historiaa . Legendaihmisiin.???
  Kuten legenda kertoo , vuonna 1979 ,pieni ryhmä peikkoja laskeutui planeetalle nimeltä maa , ja siellä asuvia olentoja kutsutaan ihmisiksi. 40 vuottapeikot ja ihmiset olivat vuorovaikutuksessa . Mutta tarina aina loppui siihen . Menetimme yhteyden , ja 800 vuoteen ei ole tiedetty niiden kohtalosta tai uskallettu tutkia asiaa .
  .
  Viime vuonna ryhmä historioitsijoita sitoutui vaaralliseen matkaa takaisin maan päälle vastatakseen vihdoin kysymykseen (meidän menetti siirtomaa ??). Kolmen kuukauden matkan jälkeen , he saapuivat , mutta. löysivät planeetan hukattuna sodan ja myrkyllisiä kaasujen takia . Vaikka kiertoradalla , he poimivat eksyeen TV signaalin , ihmeellisesti , (osoitti kohtalo rohkea Peikot 1979 ???)
  Tämä video näyttää , että muutaman vuoden kuluttua epävarma vuorovaikutus ihmisten kanssa vei peikot orjuuteen , ja käsiteltiin noin tylysti , että ne on hävinneet. .
  Se on tarkoitettu historiallisia tarkoituksia varten ja katsoja harkintavaltaa on suositeltavaa.

  Tämä video on ajoitettu vuoden 2000 tienoille , ja se nimenomaan osoittaa henkistä ja fyysistä piina meidän tutkimusmatkailijat olivat menneet perille .
  Erottelu, ja manipulointi fyysinen ulkonäkö , ovat joitakin vähäisempiä rikoksia vastaan ​​rotumme . Onneksi video taltiointi ei näytä enemmän kammottava tekoja, mutta voimme päätellä, että peikot vankeudessa ei ole saaneet ruokaa , ei kylpeä , ja heidän kurkkunsa silvottiin niin pahasti he eivät voineet puhua.
  Peikot olivat jopa fyysisesti pakotettu olemaan nöyryytettävänä lasten edessä kun heille opettiin ihmisten oletettua paremmuutta .
  Tässä harvinaisen vähän rehellisyyttä , yksi vartijat selittää valheita (he kertovat itse perustella kaiken ???)
  Siitä, mitä voimme löytää , ihmiset tekivät laajoja leirejä, jossa peikot erotettiin rodun, sukupuolen , ja persoonallisuuden perusteella . Sitten ne pakko laittaailoiset kasvot kun lapset riviin sairaalloisen tarkkailla orjuuttamisesta . Ihmiset eivät koskaan edes yrittäneett ymmärtää veljiämme tai antaa meille mahdollisuutta elää rauhassa .
  Joten mitä tapahtui näille rohkeille peikoille ? Pakenivatko he ,vai saivatko he hitaasti surmansa orjuudessa ​​. Valitettavasti nämä kysymykset ovat vielä avoimia , koska ihmiset ovat pääosin tuhonneet planeetan ja kaikki siellä asuvat. Mutta yksi opetus voidaan oppia : meidän ei pidä koskaan jättää kotiplaneettaamme uudelleen.

Comments

janfin
Aug. 16, 2014

this text is a mess..

Schwerbelastung
Feb. 21, 2015

I agree. A lot of the sentences make no sense. It is not even about small grammatical mistakes, either; it is actually difficult to understand what the writer wanted to say with some of the sentences.

The text should be properly translated before recording - Google Translate is notoriously bad at translating into Finnish.

Silja
April 27, 2015

Please provide us with the original English text so that we can first try to translate this properly into Finnish.

ahtiko
April 2, 2016

Sorry I did not have time and patiance to do very good job, but I tried to get most out of it.

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links