Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Catalan Audio Request

jats15
180 Words / 2 Recordings / 0 Comments

Nosaltres vivim en una casa nova al barri de l’Eixample. És una casa de pisos, de façana grisa i balcons que donen al carrer de Balmes.
El nostre pis lé menjador, cuina, quatre habitacions i dos lavabos. De dia, el pare i el meu germà gran van a treballar. El pare treballa en un banc i el germà, que es diu Fèlix, en el Consorci per a la Normalització Lingüística. La mare fa la feina de casa i va a comprar. Vivim al centre mateix de la ciutat, i al nostre carrer hi ha moltes botigues. La mare hi compra articles de primera necessitat, és a dir: pa, carn, patates, arròs,
verdura, sucre, vi, cafè, fruita, tot el que li cal. A més tinc una germana.
Es diu Mercè. És més petita que jo i encara va a l’escola. Allí li ensenyen de llegir, d’escriure, de comptar i moltes altres coses. Ara ja sap sumar, multiplicar, restar i dividir. La nena és molt llesta i ja sap llegir i escriure en català i en castellà, tot i que li costa.

Recordings

Comments