Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Dutch Audio Request

fhardison
148 Words / 2 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

Natural speed would be great. Dank u wel.

Glossika is heel erg duur.

Ik hou van luisteren waneer ik talen leer. Toen ik op de universiteit zat, luisterde ik naar opnamen in het Arabisch en kon ik na één semester een eenvoudig gesprek hebben. Toen ik over Glossika hoorde, was ik blij/enthousiast. Nadat ik de prijs zag, was ik niet meer zo blij. Ik verdien niet veel geld en heb twee kinderen en een vrouw. Ik kan niet $100 voor Glossika betalen, hoewel ik het (wel) wil kopen.

Toen kreeg ik een idee. Ik heb een Anki Deck gekregen die opnamen bevat. Voor zover ik weet, mogen deze opnamen gebruikt worden om te studeren, dus maak ik een set van opnamen dat Glossika lijkt. Ik gebruik Audacity om vertalingen aan deze opnamen te toe te voegen. Voor mij is het goed genoeg. Ik voel dat het me geholpen heeft, nadat ik naar deze opnamen heb geluisterd.

Recordings

 • Glossika is erg duur ( recorded by Niggie8811 ), breda

  Download Unlock
 • Glossika is erg duur ( recorded by Lucia380 ), Nederlands

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  Glossika is heel erg duur.

  Ik hou van luisteren waneer ik talen leer. Toen ik op de universiteit zat, luisterde ik naar opnamen in het Arabisch en kon ik na één semester een eenvoudig gesprek houden Toen ik over Glossika hoorde, was ik blij / enthousiast. Nadat ik de prijs zag, was ik niet meer zo blij. Ik verdien niet veel geld en heb twee kinderen en een vrouw. Ik kan niet $100 voor Glossika betalen, hoewel ik het (wel) wil kopen.

  Toen kreeg ik een idee. Ik heb een Anki Deck gekregen die opnamen bevat. Voor zover ik weet, mogen deze opnamen gebruikt worden om te studeren, dus maak ik een set van opnamen die op Glossika lijken. Ik gebruik Audacity om vertalingen aan deze opnamen toe te voegen. Voor mij is het goed genoeg. Ik voel dat het me geholpen heeft, nadat ik naar deze opnamen heb geluisterd.

Comments

Lucia380
Oct. 28, 2018

Hallo F. Hardison,
Ik heb ook Arabisch gestudeerd (hobby) en ben nu Russisch aan het studeren. Jouw verhaal maakt mij nieuwsgierig naar Glossika. Ik ben lucia380@gmail.com (Nederland) en zou graag met je hierover praten.

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.