Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Dutch Audio Request

LauraCu
126 Words / 2 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

Just natural speed, Flamish accent would be lovely :)

Zo heb ik alleen geleefd, zonder iemand om echt mee te praten, tot ik zes jaar geleden pech kreeg in de woestijn van de Sahara. Er was in mijn motor iets kapot gegaan. En omdat ik geen monteur bij me had en geen passagiers, bereidde ik me er op voor zelf een ingewikkelde reparatie te gaan doen. Dat was voor mij een kwestie van leven of dood. Ik had nauwelijks voor een week drinkwater bij me.

De eerste avond viel ik daar op het zand in slaap op duizend mijl van de bewoonde wereld. Ik was er eenzamer dan een schipbreukeling op een vlot midden in de Oceaan. Je kunt je dus mijn verwondering voorstellen toen ik bij de dageraad gewekt werd door een grappig stemmetje.

Recordings

 • De Kleine Prins 4 ( recorded by Geert ), Flemish (Vlaams)

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  Zo heb ik alleen geleefd, zonder iemand om echt mee te praten, tot ik zes jaar geleden pech kreeg in de woestijn van de Sahara. Er was in mijn motor iets kapot gegaan. En omdat ik geen monteur bij me had en geen passagiers, bereidde ik me erop voor zelf een ingewikkelde reparatie te gaan doen. Dat was voor mij een kwestie van leven of dood. Ik had nauwelijks voor een week drinkwater bij me.

  De eerste avond viel ik daar op het zand in slaap op duizend mijl van de bewoonde wereld. Ik was er eenzamer dan een schipbreukeling op een vlot midden in de oceaan. Je kunt je dus mijn verwondering voorstellen toen ik bij de dageraad gewekt werd door een grappig stemmetje.

 • De Kleine Prins 4 ( recorded by Lucia380 ), Nederlands

  Download Unlock

Comments

LauraCu
Nov. 17, 2015

Thank you so much! :)