Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Catalan Audio Request

Italboy87
119 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Por favor, lee lentamente. :)

Els dies 13 i 14 de juny, el barri del Sucre de Vic celebra les seves festes anuals. El dissabte 13, una gran despertada llevarà el barri amb els capgrossos “Sacarina i Sucre” a partir de les 10 del matí. Se sortirà del local de l’associació, ubicat al carrer de la Laura, que també comptarà amb un refrigeri pels assistents.

El diumenge 14, hi haurà una matinal de Mercat del Trasto al Parc Occitània amb xocolatada i una “masterclass” de “zumba” amb Aline Damas. Al migdia, tradicional dinar popular seguit de l’actuació musical d’Els Rengles amb les seves habituals versions de rock i blues de tots els temps. Les festes finalitzaran amb una entretinguda quina farcida de molts premis.

Recordings

  • Aquest cap de setmana se celebren les festes del barri del Sucre ( recorded by XiaoYao ), Català central

    Download Unlock

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links