Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Romanian Audio Request

GrahamCates
193 Words / 2 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

lent, mulțumesc.

Dar, de fapt, ce este un hobbit, mă întrebaţi? Eu
cred că astăzi hobbiţii au nevoie de o descriere pentru că ei s-au înstrăinat şi au devenit cam scumpi la vedere cu Oamenii Mari, cum ne spun ei nouă. Ei sunt (sau au fost) mici de stat, cam jumătate cât noi şi mai mici decât Piticii bărboşi. Hobbiţii nu au barbă. Fac vrăji puţine sau chiar deloc, în afară de cele obişnuite, de fiecare zi – care îi ajută să
dispară repede şi pe nesimţite când oamenii voluminoşi şi neghiobi ca noi apar poticnindu-se şi fac zgomot ca de elefant, care se aude la un kilometru. Sunt cam
HOBBITUL burtoşi, se îmbracă în culori stridente (mai ales verde şi galben); nu poartă pantofi pentru că le cresc tălpi naturale şi o blană de păr des, călduros şi negru pe picioare, ca părul de pe cap (care e buclat); au degete lungi, negre şi îndemânatice, o faţă binevoitoare şi un râs gros şi gălăgios (mai ales după masa de seară pe care o iau de două ori pe zi, atunci când reuşesc s-o obţină). Acum ştiţi destul ca să aveţi o bază de pornire.

Recordings

  • HOBBITUL ( recorded by iji ), Standard

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Dar, de fapt, ce este un hobbit, mă întrebaţi? Eu cred că astăzi hobbiţii au nevoie de o descriere pentru că ei s-au înstrăinat şi au devenit cam scumpi la vedere cu Oamenii Mari, cum ne spun ei nouă. Ei sunt (sau au fost) mici de stat, cam jumătate cât noi şi mai mici decât Piticii bărboşi. Hobbiţii nu au barbă. Fac vrăji puţine sau chiar deloc, în afară de cele obişnuite, de fiecare zi – care îi ajută să dispară repede şi pe nesimţite când oamenii voluminoşi şi neghiobi ca noi apar poticnindu-se şi fac zgomot ca de elefant, care se aude la un kilometru. Sunt cam burtoşi, se îmbracă în culori stridente (mai ales verde şi galben); nu poartă pantofi pentru că le cresc tălpi naturale şi o blană de păr des, călduros şi negru pe picioare, ca părul de pe cap (care e buclat); au degete lungi, negre şi îndemânatice, o faţă binevoitoare şi un râs gros şi gălăgios (mai ales după masa de seară pe care o iau de două ori pe zi, atunci când reuşesc s-o obţină). Acum ştiţi destul ca să aveţi o bază de pornire.

  • HOBBITUL ( recorded by alecstodosi ), unspecified accent

    Download Unlock

Comments

GrahamCates
April 22, 2014

multe mulțumiri !
Foarte clar . O înregistrare mare !

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links