Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Catalan Audio Request

Owain78
318 Words / 0 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

No tan de pressa. Però és natural. Una veu masculina si us plau. Fes que soni com si estiguessis participant en una entrevista per a un programa de ràdio o televisió. Gràcies per endavant per la teva ajuda!

Jordi Dalmau és un dissenyador gràfic de Barcelona.

La comida és un plaer per a tu?
Absolutament, el menjar és un dels majors plaers de la vida per a mi. M'encanta explorar diferents cuines, provar plats nous i compartir menjars amb amics i família.

Què sols menjar en un dia típic?
Per esmorzar, solc prendre un cafè fort i una llesca de pa amb tomàquet i oli d'oliva, un esmorzar clàssic català. A l'hora del dinar, sovint gaudeixo d'un àpat abundant que consisteix en peix o carn a la graella amb verdures i patates, seguit d'un postres com flan o fruita. Per la nit, m'agrada mantenir-ho lleuger amb una amanida o un entrepà.

Alguna vegada cuines?
Sí, gaudeixo cuinant, especialment els caps de setmana quan tinc més temps. M'agrada experimentar amb diferents receptes i posar el meu propi toc en plats tradicionals espanyols com la paella o la truita espanyola.

Alguna vegada menges menjar "poc saludable"? Què penses al respecte?
De vegades, em permeto aliments com pizza o hamburgueses, especialment quan surto amb amics.
Tot i que intento mantenir una dieta equilibrada, crec que és important gaudir d'aquests capricis amb moderació i no sentir-me culpable al respecte.

Estàs tractant de reduir alguna cosa en aquest moment?
Estic intentant de reduir el meu consum d'aliments processats i snacks ensucrats. En canvi, m'estic centrant en incorporar més aliments sencers com fruites, verdures i cereals integrals en la meva dieta per a una millor salut en general.

Les dietes de la gent al teu país estan millorant o empitjorant?
Crec que hi ha una creixent consciència sobre la importància d'una alimentació saludable a Espanya, amb moltes persones adoptant els principis de la dieta mediterrània tradicional. Tanmateix, també hi ha una tendència cap a menjar ràpid i aliments de conveniència. Crec que l'educació sobre nutrició i la preservació de les tradicions culinàries són clau per a millorar els hàbits alimentaris en general.

Recordings

No Recordings yet

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.