Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Dutch Audio Request

tomluk
212 Words / 2 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Normal speed, but clear so that I can listen and repeat. Thanks a lot!

Ik woon in Brussel, in een heel centrale buurt. Het appartement ligt op de vijfde verdieping, de bovenste verdieping van het gebouw. Er zijn veel winkels op de begane grond. Eigenlijk is de eigenaar van het gebouw ook de eigenaar van de winkel beneden en een hoop mensen die in dit gebouw wonen, werken ook in die winkel. De ligging van het appartement is zeer goed. Ik ben op 10 minuten van de Grote Markt, dat het belangrijkste plein hier in Brussel is. Ik woon zo dicht bij het centrum dat ik het meestal niet nodig is om de metro of de bus te nemen. Ik kan gewoon lopen en in ongeveer een half uur of maximaal een uur kan ik de belangrijkste gebieden van de stad bereiken. Ondanks het feit dat ik zo centraal woon, is de huur ook niet te duur en bovendien deel ik het appartement met een vriend van mij. Het is een groot appartement met twee slaapkamers, toilet, badkamer, keuken en een grote woonkamer. Het is altijd zonnig in de woonkamer overdag en omdat mijn kamer op het westen ligt, is het ‘s avonds altijd zonnig. Vooral in dit seizoen gaat de zon hier in Brussel pas onder rond 22u30! Het is als een nooit eindigende middag!

Recordings

 • Mijn appartement ( recorded by pilmus ), Middle-Netherlands

  Download Unlock
 • Mijn appartement ( recorded by hurdsean ), westen van Nederland, standaard Nederlands

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  Ik woon in Brussel in een heel centrale buurt. Het appartement ligt op de vijfde verdieping, dat is de bovenste verdieping van het gebouw. Er zijn veel winkels op de begane grond. Eigenlijk is de eigenaar van het gebouw ook de eigenaar van de winkel beneden en een hoop mensen die in dit gebouw wonen, werken ook in die winkel. De ligging van het appartement is zeer goed. Ik zit op 10 minuten van de Grote Markt, het belangrijkste plein hier in Brussel. Ik woon zo dicht bij het centrum dat het meestal niet nodig is om de metro of de bus te nemen. Ik kan gewoon lopen en in ongeveer een half uur of maximaal een uur kan ik de belangrijkste gebieden van de stad bereiken. Ondanks het feit dat ik zo centraal woon, is het niet duur en bovendien deel ik het appartement met een vriend. Het is een groot appartement met twee slaapkamers, toilet, badkamer, keuken en een grote woonkamer. Het is altijd zonnig in de woonkamer overdag en omdat mijn kamer op het westen ligt, is het daar ’s avonds altijd zonnig. Vooral in dit seizoen gaat de zon hier in Brussel pas onder rond half elf! Het is als een nooit eindigende middag!

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links