Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Turkish Audio Request

tmclernon
85 Words / 1 Recordings / 0 Comments

GÖZLERİME İYİ BAK gözleri görmeyen bir genc kız ve erkek birbirlerine aşıklarmış erkek sormuş; `gözlerin görse benimle evlenirmiydin?` diye Kizda; `tabi senden başka kimim var benim.` demiş neyse aradan aylar geçmiş ve bir hayırsever gözlerini kıza bağışlamış ve kız o zorlu ameliyatı geçirmiş.Kız ilk defa sevdiği kişiyi göreceği için çok heycanlıydı bidene görsün ki sevgilisinin gözleri yok erkek yine sormuş;` sevgilim ne zaman evleneceğiz?` demiş Kızda;`senin gözlerin yok` deyip çekip gitmiş ve çoçuk arkasından bağırarak şu cümleyi söyler.
` GÖZLERİME İYİ BAK OLUR MU? `

Recordings

  • Gözlerime İyi Bak ( recorded by jenkerr ), unspecified accent

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    GÖZLERİME İYİ BAK
    Gözleri görmeyen genç bir kız ve bir erkek birbirlerine aşıklarmış. Erkek sormuş; "gözlerin görse benimle evlenir miydin?" diye. Kiz da; "tabi senden başka kimim var benim?" demiş. Neyse aradan aylar geçmiş ve bir hayırsever gözlerini kıza bağışlamış ve kız o zorlu ameliyatı geçirmiş. Kız ilk defa sevdiği kişiyi göre
    ceği için çok heycanlıymış. birde ne görsün ki sevgilisinin gözleri yok erkek yine sormuş; "sevgilim ne zaman evleneceğiz?" demiş, kız da; "senin gözlerin yok" deyip çekip gitmiş ve çoçuk arkasından bağırarak şu cümleyi söyler.
    "GÖZLERİME İYİ BAK OLUR MU?"

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.