Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Catalan Audio Request

samsara
260 Words / 1 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

Feel free to make any changes to make the text more natural, and read it in a natural speed

Hi havia una vegada un gat anomenat Tom que vivia en una petita ciutat. Era un gat molt curiós i sempre estava explorant els voltants. Un dia, mentre estava passejant pel carrer, es va trobar amb un còmic. El còmic es va posar molt content de veure el Tom i li va proposar fer una aventura junts.

Tom no ho va pensar dues vegades i va acceptar la proposta. El còmic i el Tom van començar a caminar pel camp i van trobar un gran camp de cargols. Els cargols eren molt divertits de veure i el Tom i el còmic es van passar una estona jugant amb ells.

Després d'haver jugat una estona, van decidir continuar la seva aventura i van trobar un conill. El conill era molt amable i els va convidar a fer un pícnic en un prat proper. El Tom i el còmic van acceptar la invitació i van menjar una deliciosa ensalada de verdures mentre gaudien de la bellesa del prat.

Després del pícnic, van veure un gran nombre d'ocells cantant en un arbre prop. Era una visió meravellosa i el Tom i el còmic es van quedar mirant-los durant una estona.

Finalment, van arribar a un gran estables on hi havia molts animals, com pollastres, vaques, porcs, ovelles, cabres i cavalls. El Tom i el còmic es van adonar que havien viscut una gran aventura i van tornar a casa molt contents. A partir d'aquell dia, el Tom i el còmic es van fer amics per sempre i van continuar vivint moltes aventures junts.

Recordings

Comments

jrosell
Jan. 27, 2023

He fet petits canvis.

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.