Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Catalan Audio Request

samsara
271 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Natural speed please

Hi havia una vegada un petit poble anomenat la Vila alta, situat enmig d'unes muntanyes verdes i rocoses. Era un lloc tranquil i humit, amb un riu net i fresc que passava pel mig. Els seus habitants eren gent gran i forta, però també molt amables i feliços.

Un dia, un jove i ric empresari va decidir construir un gran i modern edifici enmig del poble. La majoria de la gent del poble es va oposar, però ell va insistir i va aconseguir els permisos necessaris. Els veïns van ser obligats a vendre les seves cases velles i petites per fer lloc al nou edifici.

El dia de l'inauguració, tothom va ser convidat a una gran festa dins l'edifici. Era un edifici alt i imponent, amb moltes finestres blanques i un gran balcó vermell. Els habitants van ser forçats a assistir, encara que estaven tristos i enfadats per haver de deixar les seves cases.

La festa va ser molt bonica, amb música i menjar deliciós, però la majoria de la gent no podia gaudir-la perquè estaven preocupats pel seu futur. Els vells amics no podien parlar perquè els seus llocs de vida estaven separats, la gent no podia gaudir de la natura que els envoltava, la vida del poble havia canviat per sempre.

Finalment, el jove empresari es va adonar del seu error i va decidir vendre l'edifici i tornar les cases als seus propietaris originals. La Vila alta va tornar a ser un lloc tranquil i feliç, on la gent podia gaudir de la vida junts de nou, i aquesta vegada els edificis eren petits i harmoniosos amb el entorn.

Recordings

  • Using adjectives in sentences ( recorded by jrosell ), Català central

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Hi havia una vegada un petit poble anomenat la Vila Alta, situat enmig d'unes muntanyes verdes i rocoses. Era un lloc tranquil i humit, amb un riu net i fresc que hi passava pel mig. Els seus habitants eren gent gran i forta, però també molt amables i feliços.

    Un dia, un jove i ric empresari va decidir construir un gran i modern edifici enmig del poble. La majoria de la gent del poble s'hi va oposar, però ell va insistir i va aconseguir els permisos necessaris. Els veïns van ser obligats a vendre les seves cases velles i petites per fer lloc al nou edifici.

    El dia de la inauguració, tothom va ser convidat a una gran festa dins de l'edifici. Era un edifici alt i imponent, amb moltes finestres blanques i un gran balcó vermell. Els habitants van ser forçats a assistir-hi, encara que estaven tristos i enfadats per haver de deixar les seves cases.

    La festa va ser molt bonica, amb una música i un menjar deliciós, però la majoria de la gent no podia gaudir-la perquè estaven preocupats pel seu futur. Els vells amics no podien parlar perquè vivien separats els uns dels altres. La gent no podia gaudir de la natura que els envoltava. La vida del poble havia canviat per sempre.

    Finalment, el jove empresari es va adonar del seu error i va decidir vendre l'edifici i tornar les cases als seus propietaris originals. Vila Alta va tornar a ser un lloc tranquil i feliç, on de nou, la gent podia gaudir de la vida junts. Aquesta vegada els edificis eren petits i harmoniosos amb el seu entorn.

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.