Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Dutch Audio Request

marloncori
203 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Natural speed please. Do not hesitate to make any changes to the text you may feel needed. Thank you so much for your help!

Mijn dagelijkse routine

Ik sta elke dag vroeg op om via internet te werken. Maar ik ga gelukkig ook vroeg slapen, nadat ik mijn kleine zoon naar bed heb gebracht.

Na twee uur werken moet ik even stoppen, want mijn zoon wordt dan gewoonlijk wakker. Mijn vrouw komt dan met hem de keuken binnen, we praten een beetje, ik knuffel en kus hen.

Ik begin dan het ontbijt voor ons klaar te maken, terwijl mijn vrouw naar de badkamer gaat om de was voor ons te doen (want daar staat de wasmachine.) Ondetussen speelt Benjamin rustig op de grond of probeert zijn moeder te "helpen".

Nadat we onze zoon in zijn stoel hebben gezet, gaan we zelf aan tafel zitten om samen te eten. We drinken altijd krachtige koffie met melk en suiker (d.w.z. "koffie verkeerd"), en mijn vrouw eet brood met zoet of hartig beleg. Ik neem geen boterham, omdat ik van couscous met groenten meer houd.

Na het ontbijt ruimt mijn vrouw de keuken op terwijl ik de handen van mijn zoon was, waarna ik de afwas doe. Daarna begin ik onze lunch voor te bereiden. Trouwens kook ik graag en we doen er één keer per week de boodschappen voor.

Recordings

 • Mijn dagelijkse routine ( recorded by Benjieke ), eerder neutraal (Vlaams/België)

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  Mijn dagelijkse routine

  Ik sta elke dag vroeg op om via internet te werken. Maar ik ga gelukkig ook vroeg slapen, nadat ik mijn zoontje naar bed heb gebracht.

  Na twee uur werken moet ik even stoppen, want mijn zoon wordt dan gewoonlijk wakker. Mijn vrouw komt dan met hem de keuken binnen, we praten een beetje, ik knuffel en kus hen.

  Ik begin dan het ontbijt voor ons klaar te maken, terwijl mijn vrouw naar de badkamer gaat om de was voor ons te doen (want daar staat de wasmachine.) Ondertussen speelt Benjamin rustig op de grond of probeert zijn moeder te "helpen".

  Nadat we onze zoon in zijn stoel hebben gezet, gaan we zelf aan tafel zitten om samen te eten. We drinken altijd krachtige koffie met melk en suiker (d.w.z. "koffie verkeerd"), en mijn vrouw eet brood met zoet of hartig beleg. Ik neem geen boterham, omdat ik meer van couscous met groenten houd.

  Na het ontbijt ruimt mijn vrouw de keuken op terwijl ik de handen van mijn zoon was. Daarna doe ik de afwas en dan begin ik onze lunch voor te bereiden. Trouwens, ik kook graag en we doen één keer per week de boodschappen.

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.