Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Finnish Audio Request

krysti
129 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Natural speed please.

Keskipäivällä olen lukiossa ja opiskelen. Olen ihan hyvä opiskelja, mutta en ole opettaja. En käy töissä. Kello kaksitoista kaksikymmentäviisi luen lehteä. Kun on lounasaika, syön yhden sämpylän ja kaksi omenaa. Koulupäivä on pitkä. Olen koulussa noin seitsemän tuntia.
Iltapäivällä olen kotona. On paljon aikaa. Olen pöydän ääressä. Joka päivä luen kirjaa, mutta en katso televisiota. Sitten istun tuolissa ja opiskelen suomea. Lamppu ja sanakirjat ovat pöydällä. Minulla on kaksi suurta, mukavaa sanakirjaa. Kello on kymmenen yli kuusi illalla, kun syön iltapalaa ja jälkiruokaa. Syön voileipää ja vähän pullaa. Karkki on laatikossa ja laatiko on pöydällä.
Kissani syö myös. Minulla on kissa, mutta ei ole koiraa. Kissani on musta ja pieni. Kerran päivässä se syö lihaa tai kalaa ja kolme kertaa päivässä se juo vähän vettä. Se ei juo maitoa.

Recordings

  • Harjoitus 2 ( recorded by Chrystal ), unspecified accent

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Keskipäivällä olen lukiossa ja opiskelen. Olen ihan hyvä opiskelija, mutta en ole opettaja. En käy töissä. Kello kaksitoista kaksikymmentäviisi luen lehteä. Kun on lounasaika, syön yhden sämpylän ja kaksi omenaa. Koulupäivä on pitkä. Olen koulussa noin seitsemän tuntia.
    Iltapäivällä olen kotona. On paljon aikaa. Olen pöydän ääressä. Joka päivä luen kirjaa, mutta en katso televisiota. Sitten istun tuolissa ja opiskelen suomea. Lamppu ja sanakirjat ovat pöydällä. Minulla on kaksi suurta, mukavaa sanakirjaa. Kello on kymmen yli kuusi illalla, kun syön iltapalaa ja jälkiruokaa. Syön voileipää ja vähän pullaa. Karkki on laatikossa ja laatikko on pöydällä.
    Kissani syö myös. Minulla on kissa, mutta ei ole koiraa. Kissani on musta ja pieni. Kerran päivässä se syö lihaa tai kalaa ja kolme kertaa päivässä se juo vähän vettä. Se ei juo maitoa.

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links