Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Finnish Audio Request

krysti
111 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Natural speed please.

Tänään on arkipäivä. Tänään on maanantai. Herään kuudelta aamulla herätyskellon soidessa. Nousen heti ylös sängystä. Sitten syön aamiaista ja juon teetä. Ruoka on pöydällä. Syön vähän leipää ja hilloa. En syö lihaa enkä kalaa. Olen vegaani.
Kello puoli seitsemän käyn suihkussa, peseydyn ja pukeudun. Puen päälleni alushousut, rintaliivit, sukkahousut ja aluspaidan. Minulla on ylläni punainen mekko ja tummanharmaa villapaita. Minulla on jalassani mustat talvikengät. Olen pukeutunut isoon takkiin ja kauniisiin käsineisiin. Minulla on päässäni tyylikäs pipo. Pitkä värikäs kaulaliinani on aina muodissa. Asukokonaisuuteni on ihana.
Nyt on talvi. Talvi on Puolassa kylmä. Talmmikuussa aamulla on pakkasta ja on pimeää, mutta keskipäivällä usein paistaa aurinko. Talvella sataa lunta tai vettä ja tuulee.

Recordings

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.