Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Catalan Audio Request

jats15
143 Words / 1 Recordings / 0 Comments

En Joan té 11 anys i estudia en un col·legi de Sarrià. Quan a les 3 toma a casa, és natural que té molta gana. Per això demana el dinar a la seva àvia, cridant. Avui la mare, que és a la cuina, i l’àvia renyen el noi perquè, a més de cridar, arriba a casa amb la roba tota bruta. Quan està a punt de seure a la taula, truquen a la porta i el noi se’n va a obrir, enfadat, perquè encara té la panxa buida. Es posa molt nerviós. Són uns parents, els seus cosins, el Galdric i el Marçal, que vénen disposats а dinar. Ara en Joan sí que està enfadat de debò: la seva mare no hi comptava amb aquesta visita, i per això en Joan avui no podrà dinar (haurà de compartir el dinar amb els altres).

Recordings

  • En Joan ( recorded by jrosell ), Català central

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    En Joan té 11 anys i estudia en una escola de Sarrià. Quan a les 3 torna a casa, és natural que té molta gana. Per això demana el dinar a la seva àvia, cridant. Avui la mare, que és a la cuina, i l’àvia renyen el noi perquè, a més de cridar, arriba a casa amb la roba tota bruta. Quan està a punt de seure a la taula, truquen a la porta i el noi se’n va a obrir, enfadat, perquè encara té la panxa buida. Es posa molt nerviós. Són uns parents. Els seus cosins, el Galdric i el Marçal, que vénen disposats а dinar. Ara en Joan sí que està enfadat de debò: la seva mare no hi comptava amb aquesta visita, i per això en Joan avui no podrà dinar (haurà de compartir el dinar amb els altres).

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links