Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Norwegian Audio Request

ericpartaker
622 Words / 0 Recordings / 0 Comments

Innledning

Nå sist mai, bare 4 dager etter at jeg fridde til Gisele, fikk jeg gleden av å møte foreldrene hennes. Den 9. mai dro Gisele og jeg til Heathrow for å hente faren hennes, Acácio, og moren, Dalcy. Vi ventet på Heathrow omtrent en time før deres smilende ansikter dukket opp foran oss. Som forventet, hilste Gisele foreldrene sine med et stort smil, klemmer, og kyss. Jeg, derimot, hilste faren hennes med et håndtrykk og en Budweiser, og moren med en klem og noen blomster. Etter en kort prat hoppet vi på tuben og dro til leiligheten vår i Islington.

Førsteinntrykk og våre første timer sammen

Acácio og Dalcy var akkurat slik jeg hadde møtt dem på Skype. Veldig smilende, varme, og vennlige. I løpet av noen øyeblikk følte jeg meg som jeg virkelig var en del av Giseles familie. Og det tok ikke lang tid før vi begynte å spøke. Før det var gått mange minutter etter at vi gikk ombord i toget fikk Acácio oss til å le med forskjellige slags vitser. Selv om de var på portugisisk, var Gisele i stand til å oversette underveis. Etter litt over en time kom vi til leilighten vår i Islington. Gisele og jeg hadde jobbet uten stopp de siste 4 måndene, for å sørge for at vår nye leilighet ville være så komplett og så innbydende som mulig, så det var en sann glede å invitere dem hjem til oss. Vi viste dem rundt i leiligheten, pratet noe mer, og deretter satt vi oss ned for å spille kort... Fem minutter senere hadde Acácio sovnet.

Tanker om Acácio

Selv om Acácio og Dalcy har mange likhetstrekk, har de også mange forskjeller. Det er ingen tvil om hvem av dem som er komikeren. Hvis Acácio ikke spøker, tenker han ut en spøk, og hvis han ikke tenker ut en, drømmer han om en... fordi han har sovnet. Han er alltid på utkikk etter en mulighet for ordspill for å få deg til å smile, eller å minne deg om morsomme hendelser. Jeg deler virkelig hans humoristiske sans… og jeg finner at jeg alltid gjør det samme… livet er en reise og det å le så mye som mulig underveis gjør reisen definitivt morsommere!

Tanker om Dalcy

Dalcy på den andre side tar hånd om hjemmet. Alltid villig til å stille opp, Dalcy sprer godhet gjennom handlingene sine, tilbyr en hjelpende hånd der hun kan. Enten det er ved å forberede et måltid, hjelpe til å gjøre rent, eller å gi råd om Leo på Skype, kan man alltid stole på hennes omsorg. Og som resten av oss, elsker hun Acácios vitser, og ler seg gjennom dagen av de forskjellige tingene han sier og gjør.

Hva de bringer til familien vår

Acácio og Dalcy utfyller hverandre veldig godt. Jeg beundrer virkelig det de har oppnådd, både som foreldre og som mann og kone. Til tross for sine forskjeller har de også mange egenskaper felles. De er begge to veldig kloke med sine ord, gir gode råd, men samtidig gir de deg nok plass til egne beslutninger og tanker. Begge to har hjerter av gull og ønsker virkelig det aller beste for sine barn og deres ektefelle. Men det som er aller beste er sannsynligvis at de skaper en følelse av familie-tilhørighet som jeg setter umåtelig stor pris på. Med et stort smil, fortalte de meg at de har vunnet en sønn... og jeg er veldig glad for å ha fått en mor og far.

Konklusjon

Så, Acácio og Dalcy... to fantastiske mennesker som jeg har gleden av å bli mer og mer kjent med, etterhvert som årene går… og jeg ser definitivt fram til å lære mer fra dem… og le med dem!

Recordings

No Recordings yet

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.