Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Turkish Audio Request

VictoriaPRC
94 Words / 1 Recordings / 3 Comments
Note to recorder:

Slightly slower than natural speed, please.
Biraz yavaşça, lütfen.

Merhaba! Benim adım Victoria ve ben İngilizim. Ben bir arkadaşım ile, Bahçelievler ilçesinde, İstanbul'da yaşıyorum. Küçük dükkanlar ve restoranlar ile dolu bir cadde üzerindeki bir, binanın üçüncü katında tek yatak odalı bir dairemiz var.

Ben bir öğretmenim, ortaokul çocuklarına öğretmenlik yapıyorum. Çocuklar tatlı ama oldukça kötü davranabiliyorlar ve bazen işim çok zor. Önümüzdeki yıl daha iyi bir öğretmen olabilmek için üniversiteye geri dönüp bir öğretim yeterliliği almayı umuyorum.

Ben dil, seyahat ve öğrenmeyi seviyorum: erkek arkadaşım ve ben iki yıl Çin'de yaşamıştık, ve ben oldukça iyi Çince öğrendim, şimdi de biraz Türkçe öğrenmek istiyorum.

Recordings

Comments

WiseCook
July 9, 2014

"Ben" diye sık kullanmaya gerek yok," Çinceyi iyi bir şekilde öğrendim , erkek arkadaşımla birlikte" diyebilirsin ,

EdgarRo
March 26, 2020

Horrible: Your voice is low and not clear, your narration is fitful and your pronunciation is terrible.

kalonya
Nov. 6, 2022

This content will look more native this way:

"Merhaba! Adım Victoria. İngilizim. Bir arkadaşımla birlikte İstanbul Bahçelievler'de yaşıyorum. Küçük dükkanlar ve restoranlarla dolu bir cadde üzerinde, bir binanın üçüncü katında, tek yatak odalı bir dairemiz var.

Ben bir öğretmenim. Ortaokul çocuklarına öğretmenlik yapıyorum. Çocuklar genelde tatlı, ama bazen oldukça kötü davranabiliyorlar ve bu yüzden işim çok zor olabiliyor. Önümüzdeki yıl, daha iyi bir öğretmen olabilmek için üniversiteye geri dönüp, bir öğretim yeterliliği almayı umuyorum.

Dil öğrenmeyi ve seyahat etmeyi seviyorum. Erkek arkadaşımla birlikte iki yıl Çin'de yaşamıştık. Bu sayede oldukça iyi Çince öğrendim. Şimdi de biraz Türkçe öğrenmek istiyorum."