Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Turkish Audio Request

Nelly
104 Words / 1 Recordings / 0 Comments
Note to recorder:

Please read slowly if possible. Many thanks in advance!

Bay ve Bayan Ertürk
Bay ve Bayan Ertürk New York’ta yaşarlar. Onlar çok az İngilizce konuşurlar. Genellikle Türkçe konuşurlar.
Onlar Türkçe gazete okurlar. Türkçe radyo programlarını dinlerler. Evlerinin yakındaki Türk dükkanından alış - veriş yaparlar. Hergün Türk arkadaşlarını ziyaret ederler. Çünkü onlar öz kültürlerini unutmak istemezler.
Fakat Bay ve Bayan Ertürk’ ün oğlu az Türkçe bilir. O genellikle İngilizce konuşur. Amerikan radyo programlarını dinler. Amerikan süpermarketlerinden alış - veriş yapar. Amerikalılar’la arkadaşlık yapar. Onlarla gezer. Onlarla konuşur. Onlarla dost olur.
Bay ve Bayan Ertürk’ ün oğlu sadece Bay ve Bayan Ertürk’le Türkçe konuşur. Ertürkler, çok üzgünler. Çünkü oğulları çok az Türkçe biliyor. Kültürünü unutuyor.

Recordings

  • Bay ve Bayan Ertürk ( recorded by vzeze ), Turkish

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Bay ve Bayan Ertürk
    Bay ve Bayan Ertürk New York’ta yaşarlar. Onlar çok az İngilizce konuşurlar. Genellikle Türkçe konuşurlar.
    Onlar Türkçe gazete okurlar. Türkçe radyo programlarını dinlerler. Evlerinin yakındaki Türk dükkanından alış-veriş yaparlar. Hergün Türk arkadaşlarını ziyaret ederler. Çünkü onlar öz kültürlerini unutmak istemezler.
    Fakat Bay ve Bayan Ertürk’ ün oğlu az Türkçe bilir. O genellikle İngilizce konuşur. Amerikan radyo programlarını dinler. Amerikan süpermarketlerinden alış - veriş yapar. Amerikalılar ile arkadaşlık yapar. Onlarla gezer. Onlarla konuşur. Onlarla dost olur.
    Bay ve Bayan Ertürk
    ün oğlu sadece Bay ve Bayan Ertürk ile Türkçe konuşur. Ertürkler, çok üzgünler. Çünküulları çok az Türkçe biliyor. Kültürünü unutuyor.

Comments