Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Dutch Audio Request

LindsayDoesLanguages
75 Words / 2 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

Natural speed please :) Dank u!

Hoi! Ik ben Lindsay en ik woon in England. Ik spreek Engels, Spaans, Frans en een beetje Italiaans maar nou ik lere Duits en een beetje Nederlands. Ik lere met 'Teach Yourself Get Started in Dutch' von de bibliotheek. Ik houd van de spreken leren en ik leze altijd de boek! Ik drage vaak de jurk en de panty. Vandaag drage ik een rood spijkerbroek, een lief blauw jurk en een groen t-shirt. Tot ziens!

Recordings

 • Ik lere Nederlands! ( recorded by Potvis ), unspecified accent

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  Hoi! Ik ben Lindsay en ik woon in Engeland. Ik spreek Engels, Spaans, Frans en een beetje Italiaans maar nu ik leer ik Duits en een beetje Nederlands. Ik leer met 'Teach Yourself Get Started in Dutch' van de bibliotheek. Ik hou van leren spreken en ik lees altijd een boek! Ik draag vaak een jurk en een panty. Vandaag draag ik een rode spijkerbroek, een leuke blauwe jurk en een groen t-shirt. Tot ziens!

 • Ik lere Nederlands! ( recorded by tristan_gideon ), Noord-Hollands

  Download Unlock
  Corrected Text
  more↓

  Hoi! Ik ben Lindsay en ik woon in England. Ik spreek Engels, Spaans, Frans en een beetje Italiaans maar nu leer ik Duits en een beetje Nederlands. Ik leer met 'Teach Yourself Get Started in Dutch' van de bibliotheek. Ik houd van het leren spreken en ik lees altijd een boek! Ik draag vaak een jurk en een panty. Vandaag draag ik een rode spijkerbroek, een lieve blauwe jurk en een groen t-shirt. Tot ziens!

Comments

LindsayDoesLanguages
Feb. 18, 2014

Dank u! :)

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.