Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Czech Audio Request

Ezmarelda
110 Words / 2 Recordings / 0 Comments

Začíná být venku chladněji. To je dobré na procházku. Máme mývaly v odpadcích. Měla jsem z nich strach, ale teď už ne. Teď ve tmě nosím baterku. Jednou jsem uviděla rodinu pěti mývalů. Byli velcí. Jsou roztomilí, ale nejsou tak roztomilí ve srovnání s mým psem. Mývalové mají rádi teplá místa jako motory aut. Hledala jsem na internetu, jak mývaly držet stranou od auta. Navrhlo mi to, že se dají/mají dát naftalínové kuličky pod kapotu auta. Ale je tu jeden problém. Když se zapne vyhřívání nebo klimatizace, pak je můžeš cítit a to není dobré pro zdraví. Tak možná tuto zimu budu mít v motoru mývaly. Buď mývaly nebo veverky.

Recordings

  • Mývalové ( recorded by Kristyna ), Prague (Official Czech)

    Download Unlock
  • Mývalové ( recorded by Bohdan ), Standard Czech

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Venku začíná být chladněji. To je dobré na procházku. Máme mývaly v odpadcích. Měla jsem z nich strach, ale teď už ne. Teď ve tmě nosím baterku. Jednou jsem uviděla rodinu pěti mývalů. Byli velcí. Jsou roztomilí, ale nejsou tak roztomilí ve srovnání s mým psem. Mývalové mají rádi teplá místa jako motory aut. Hledala jsem na internetu, jak mývaly držet stranou od auta. Navrhlo mi to, že se dají/mají dát naftalínové kuličky pod kapotu auta. Ale je tu jeden problém. Když se zapne vyhřívání nebo klimatizace, pak je můžeš cítit a to není dobré pro zdraví. Tak možná tuto zimu budu mít v motoru mývaly. Buď mývaly nebo veverky.

Comments

Overview

You can use our built-in RhinoRecorder to record from within your browser, or you may also use the form to upload an audio file for this Audio Request.

Don't have audio recording software? We recommend Audacity. It's free and easy to use.

Sponsored Links