Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Swedish Audio Request

CulpaCrave
114 Words / 1 Recordings / 2 Comments
Note to recorder:

Natural speed please. I had this corrected already on lang-8, but if there is something you think would sound more natural when spoken, go ahead and say it like that, but make note of it in the text. Thank you!! :)

Jag är student på Brigham Youngs Universitet och studerar språkvetenskap. Jag vill hålla på med kursplanering för främmande språk. Jag gillar universitetslivet, men jag är 23 år och är fortfarande förstaårselev. Men det är lugnt eftersom jag har träffat många bra människor och jag börjar förstå vad jag vill göra i mitt liv. Tyvärr är det jättesvårt. Det tar mycket tid och jag måste stanna uppe sent för att avsluta allting. Därför är jag alltid trött, och måste jobba mycket för att betala mitt undervisningsarvode. Jag skulle vilja bara resa runtom i världen, lära mig många språk, och hjälpa andra att lära sig språk också. Men jag måste vara ansvarsfull och få min examen.

Recordings

  • Universitetslivet ( recorded by arildur ), Stockholm, Göteborg

    Download Unlock
    Corrected Text
    more↓

    Jag är student på Brigham Youngs Universitet och studerar språkvetenskap. Jag vill hålla på med kursplanering för främmande språk. Jag gillar universitetslivet, men jag är 23 år och är fortfarande förstaårselev. Men det är lugnt för jag har träffat många bra människor och jag börjar förstå vad jag vill göra i mitt liv. Tyvärr är det jättesvårt. Det tar väldigt mycket tid och jag måste stanna uppe sent för att avsluta allting. Därför är jag alltid trött, och måste jobba mycket för att betala mitt undervisningsarvode. Jag skulle vilja bara resa runt i världen, lära mig många språk, och hjälpa andra att lära sig språk också. Men jag måste vara ansvarsfull och få min examen.

Comments

arildur
June 9, 2017

Regarding my corrections:
- eftersom/för: Pretty much one is better for text and the other is better for speech.
- (väldigt) mycket: When "mycket" is used to modify a noun, it is usually accompanied by "ganska" or "väldigt", especially in speech. (Everyone may not agree with me on this.)

CulpaCrave
June 10, 2017

Thank you so much! It otherwise sounds natural?