Psst...

Do you want to get language learning tips and resources every week or two? Join our mailing list to receive new ways to improve your language learning in your inbox!

Join the list

Romanian Audio Request

-deleted-user-
374 Words / 1 Recordings / 1 Comments
Note to recorder:

Eu sunt germană and I'd like to learn română. Therefore I have to hear the melody of alonger sentences. I'd ve very pleased if anyone would read me this Verses in NATURAL SPEED, va rog. Vă mulţumim

1. Cand a vazut Isus noroadele, S-a suit pe munte; si dupa ce a sezut jos, ucenicii Lui s-au apropiat de El.2. Apoi a inceput sa vorbeasca si sa-i invete astfel:3. "Ferice de cei saraci in duh, caci a lor este Imparatia cerurilor!4. Ferice de cei ce plang, caci ei vor fi mangaiati!5. Ferice de cei blanzi, caci ei vor mosteni pamantul!6. Ferice de cei flamanzi si insetati dupa neprihanire, caci ei vor fi saturati!7. Ferice de cei milostivi, caci ei vor avea parte de mila!8. Ferice de cei cu inima curata, caci ei vor vedea pe Dumnezeu!9. Ferice de cei impaciuitori, caci ei vor fi chemati fii ai lui Dumnezeu!10. Ferice de cei prigoniti din pricina neprihanirii, caci a lor este Imparatia cerurilor!11. Ferice va fi de voi cand, din pricina Mea, oamenii va vor ocari, va vor prigoni si vor spune tot felul de lucruri rele si neadevarate impotriva voastra!12. Bucurati-va si inveseliti-va, pentru ca rasplata voastra este mare in ceruri; caci tot asa au prigonit pe prorocii care au fost inainte de voi.13. Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni.14. Voi sunteti lumina lumii. O cetate asezata pe un munte nu poate sa ramana ascunsa.15. Si oamenii n-aprind lumina ca s-o puna sub obroc, ci o pun in sfesnic, si lumineaza tuturor celor din casa.16. Tot asa sa lumineze si lumina voastra inaintea oamenilor, ca ei sa vada faptele voastre bune si sa slaveasca pe Tatal vostru care este in ceruri.17. Sa nu credeti ca am venit sa stric Legea sau Prorocii; am venit nu sa stric, ci sa implinesc.18. Caci adevarat va spun, cata vreme nu va trece cerul si pamantul, nu va trece o iota sau o frantura de slova din Lege, inainte ca sa se fi intamplat toate lucrurile.19. Asa ca, oricine va strica una din cele mai mici din aceste porunci si va invata pe oameni asa, va fi chemat cel mai mic in Imparatia cerurilor; dar oricine le va pazi si va invata pe altii sa le pazeasca, va fi chemat mare in Imparatia cerurilor.

Recordings

Comments

iji
Sept. 1, 2015

https://www.wordproject.org/bibles/ro/40/5.htm

Google Translate, Entschuldigung!

Keine diakritischen Zeichen (dein Text):
1. Cand a vazut Isus noroadele, S-a suit pe munte; si dupa ce a sezut jos, ...

WordProject/Bibles:
1 Cînd a văzut Isus noroadele, S'a suit pe munte; şi dupăce a şezut jos, ...

Richtig (eine Kombination zwischen den beiden oben):
1. Când a văzut Isus noroadele, S-a suit pe munte; şi după ce a şezut jos, ...